Bemutatkozás

Pálinkásné Czirják Ildikó vagyok, Életfeladatom az emberek segítése, támogatása a Testi-Lelki egyensúlyuk megtalálásában és stabilizálásában, saját Élet tapasztalataim és tanulmányaim alapján.

Mottóm: “Amit adok, azt kapom vissza”

Már gyerekkoromban is szeretettel fordultam mindenki felé és akkor éreztem jól magam, amikor örömet és boldogságot okoztam másoknak.

Felnőttkoromban is folytattam “segítő” feladatomat, mindenkit támogattam és segítettem a munkám során és magánéletemben is.

A barátnőim mindig mondták, hogy szeretnek velem találkozni, mert olyan szeretetet kapnak tőlem, hogy feltöltődnek és sokkal boldogabbak.

Az alternatív gyógyászat iránti érdeklődésem először a témához kapcsolódó könyvek olvasásában jelentkezett, majd pajzsmirigy betegség kapcsán ismerkedtem meg a Bach virágterápiával a Lélekgyógyász képzés részeként.

Betegségemre gyógyszert nem kaptam ezért fordultam a természetes gyógymódok felé, ami hatásosnak bizonyult, mivel az állapotomat stabilizáltam.

Elindultam a természetgyógyászat útján ahol nemcsak saját gyógyulásomban hanem másokéban is szeretnék segíteni, irányt mutatva az Önismerethez.

Alkalmazva az általam tanult és saját blokkoldó módszereket, elsődleges célom, hogy a test-szellem-lélek egyensúlyának a „Boldogság” állapotát állítsuk vissza, szelid, energetizáló, mellékhatásmentes kezelésekkel.

Számomra a tanulás nem ér véget, folyamatosan keresem azokat a módszereket amelyekkel bővítem a tudásomat és alkalmazok a konzultációk során, segítve az egészség és testi-lelki egyensúly állapotának létrehozását, megtartását.

Végzettségeim

Komplementer Hormonegyensúly tanácsadó

Bach virág tanácsadó

Schüssler-só tanácsadó

Életút tanácsadó

Numerológus

Munay-Ki Átadó

Szeretettel várok mindenkit, aki szeretné egészségét megőrizni, megtanulni, hogyan kezlje a „Stresszt” az Élete mindennapjain, meglévő „betegség ” esetén olyan komplementer gyógymódokat megismerni és alkalmazni, amivel a betegség tünetei enyhíthetők vagy megszüntethetők. Megismerni Önmagát a Numerológia-Önismereti módszer segtíségével, hogy tudatosan kezelje és elfogadja a gyengeségeit, tudjon rajtuk változtatni és erősségeit hatékonyan használni saját maga és mások javára.

“Együtt sikerül”