Bemutatkozás

Pálinkásné Czirják Ildikó vagyok, Életfeladatom a feltétel nélküli szeretettel való blokkoldás,az emberek segítése, támogatása saját Élet tapasztalataim és tanulmányaim alapján.

Mottóm: “Amit adok, azt kapom vissza”

Már gyerekkoromban is szeretettel fordultam mindenki felé és akkor éreztem jól magam, amikor örömet és boldogságot okoztam másoknak.

Felnőttkoromban is folytattam “segítő” feladatomat, mindenkit támogattam és segítettem a munkám során és magánéletemben is.

A barátnőim mindig mondták, hogy szeretnek velem találkozni, mert olyan szeretetet kapnak tőlem, hogy feltöltődnek és sokkal boldogabbak.

Az alternatív gyógyászat iránti érdeklődésem először a témához kapcsolódó könyvek olvasásában jelentkezett, majd pajzsmirigy betegség kapcsán ismerkedtem meg a Bach virágterápia a Lélekgyógyász képzés részeként.

Betegségemre gyógyszert nem kaptam ezért fordultam a természetes gyógymódok felé, ami hatásosnak bizonyult, mivel az állapotomat stabilizáltam.

Elindultam a természetgyógyászat útján ahol nemcsak saját gyógyulásomban hanem másokéban is szeretnék segíteni, irányt mutatva az Önismerethez.

Alkalmazva az általam tanult és saját blokkoldó módszereket, elsődleges célom, hogy a test-szellem-lélek egyensúlyának a “Boldogság” állapotát állítsuk vissza, szelid, energetizáló, mellékhatásmentes kezelésekkel.

Számomra a tanulás nem ér véget, folyamatosan keresem azokat a módszereket amelyekkel bővítem a tudásomat és alkalmazok a blokkoldásokban, energetizálásban.

Végzettségeim

Életút tanácsadó

Bach virág tanácsadó

Numerológus

Reiki energiaátadó 3. fokozat

Angyal kommunikátor

Munay-Ki Átadó

Reinkarnációs utaztató ( Atlantiszi energiákkal )

Szeretettel várok mindenkit, aki szeretné egészségét megőrizni,blokkjait elengedni és haladni az Önmegvalósítás kemény és buktatókkal, tapasztalatokkal, de nagyon sok örömet adó útján. 🙂

“Együtt sikerül”