Szeretet Forrása Arc Masszázs

A kínai gyógyászat ötvözve a Homeopátiás Schüssler só Lelket és Fizikai testet méregtelenítő, energetizáló hatásával.

Az arcon lévő akupunkturás pontok masszírozásával oldjuk a meridiánokban lévő zárlatokat, a zárlatok oldásával az energia akadály nélkül áramlik az egész testben, létrejön az egész-ség, egy-ség állapot a szervezetben.

Az arcbőrön azonnal láthatóvá válik a változás, az apróbb ráncok kisimulnak a bőr életteli és egészséges kisugárzású lesz.

A masszírozáshoz hírvivő krémként az egyénre szabott Schlüsser arckrémet használom, amely az arcbőrbe beszívódva stimulálja a sejteket és elindul a szervezetben az egészséges sejt működés.

Schüssler krémek

Nr.1. A kötöszővet gumija, serkenti a kollagén termelést, segít rugalmasabbá tenni a ráncos, megereszkedett, igénybe vett bőrt. A hirtelen mélyülő ráncok megjelenése az arcon, a kockaredők és a szem körüli szarkalábak mélyülése a Nr.1 ásványi anyag hiányára utalhat.

Lelki, szellemi síkon a szellemi és lelki erő mozgásba lendítése, a változás elfogadása.

Nr.2. A csontok és fogak sója, a só hiányát jelezheti testünkben többek között a viszkető bőr, a különféle csont- és fogfejlődési rendellenességek megjelenése, de a koncentrációs zavar, a várandósság alatt jelentkező makacs hányás is egy jelzés lehet. Viaszosan fénylik a homlok, orr, fülek majd az egész arc területe.

Lelki, szellemi síkon tartást ad, elősegíti a kitartást, az akaraterőt, önbizalmat.

Nr.3. Az immunrendszer ásványi sója, aktivizálja a szervezet védekezőrendszerét és egyben elindítja a regenerációs folyamatokat.  A kipirult, érzékeny bőr nyugalmáért felel a 3-as natúr krém. Bármilyen irritáció után segíti a bőrt a regenerálódásban.  Jótékony hatást fejthet ki a kipirosodott, pattanásos bőrre.

Lelki és szellemi síkon elősegíti a kezdeményező hajlam kifejlődését, és támogatja a kreatívitást. Segíthet gyász, depresszió, félelmek, álmatlanság, szorongások és függőségek leküzdésében is.

Nr.4. Tágult hajszálerek ásványi sója, ennek az ásványi sónak a legfontosabb szerepe a savbázis egyensúly fenntartása és a sejtek energiaellátása. A kalium chloratum hiánya esetén a leggyakoribb elváltozás a tágult erek megjelenése az arcon.  A Nr. 4-es natúr arckrém a kitágult hajszálerek kialakulásakor lehet a segítségünkre. Kevésbé gyakori, viszont annál kellemetlenebb az arcbőr tejfehérré válása, gyakran foltok formájában,  mely  jelenség  többek  között  szintén  arra utal, hogy a szervezet hiányt szenved e létfontosságú ásványi anyagból. Szintén jellemző a szemkörnyék, az arc-bőr vagy felkar grízessé válása.

Lelki és szellemi síkon megnyitó, görcsoldó, nyugtató hatású. Segíti a leválási folyamatokat, enyhíti a stresszt, a gondokat, gyógyítja a lelki sérüléseket.

Nr. 5 Az idegrendszer, izmok és a méregtelenítés sója, az arcbőr fakó, szürkés, a szemek besettek. Alvás zavarok, levertség, gyakori fejfájás, memóriazavarok, fásultság, gyenge szívműködés, túlhajszoltság, bélpanaszok, stressz esetén használjuk.

Lelki szellemi síkon antidepresszáns hatású.

Nr. 6. A szervezet “nagytakarítását” szolgálja, méregtelenítési és kiválasztási folyamatokban segít. A bőr pigmentációs zavarainak, így például az enyhe májfoltok, vitiligo, szeplők megjelenésének kezelésére alkalmas, valamint sikeresen kezeli a szem alatt kialakuló, barna tónusú karikákat.

Lelki és szellemi síkon hangulatjavító, segíthet a túlérzékenységben, hangulatingadozásban, féltékenységben illetve hirtelen dührohamokra való hajlam esetén.

Nr.8. hatása lényegében egyenlő a közönséges konyhasóval, gondoskodik a kötőszövetek vízellátásáról, a felesleges vízet segít kiválasztani, elősegíti a vérképzést. Anyagcsere serkentő és méregtelenítő hatású. A Nr. 8 ásványi só hiányának a legjellemzőbb tünete a tág pórusok, mely zömmel azt jelenti, hogy tartósan nem megfelelő a szervezet folyadékellátottsága. További hiányra utaló jelek lehetnek még pl. az arc duzzanata, valamint a le nem törölhető bőrfénylés vagy a különösen a combokon megjelenő narancsbőr is.

Lelki és szellemi síkon segítséget nyújt akár évtizedekkel korábban lezajlott lelki traumák esetén. Oldja az introvertáltságot, segít feldolgozni a sokkoló élményeket, megaláztatást, csalódást, bánatot.

Nr. 9. A sav-bázis egyensúly sója, a savasodás megakadályozója, hiányában zsíros arcbőr, pattanások, miteszerek, jelentkeznek a bőrön, valamint az ajkak felett megjelenő függőleges ráncok.

Lelki szellemi síkon ellazító hatású, átmelegítő hatású. Segítségével hamarabb leküzdhető a rossz kedv.

Nr.10. A kiválasztás sója, sikerrel alkalmazzák anyagcsere folyamatok serkentése, szervezet víztelenítése érdekében, hiányát táskás szem, vörös orr, rosacea, karikás szemek igazolják. “Tűzes” krémnek is hívják, mivel felpötgeti az anyagcserét, lendületet és energiát ad.

Lelki és szellemi síkon serkentő hatású, segít megszokni és elfogadni az életben történő változásokat.

Nr. 11. A szépség sója, bőrre, hajra, körmökre gyakorolt hatása miatt szépítő szerként ismerik. A szervezetből minden idegen anyag kilőködését serkenti

( implantátumok ). Szabályozza a kollagéntermelést, helyreállíthatja a bőr hidratáltságát és tömörségét. A Siliceát tartalmazó natúr arckrém mindennapos használatával revitalizálja a bőrt, amely így visszanyeri fiatalos megjelenését, feszességét.

Lelki és szellemi síkon strukturáló, rendező hatású, ajánlott szétszórt, szórakozott, kaotikus gondolkodásra, feledékenységre hajlamos illetve koncentráció zavarokkal küzdő és felelősségtől rettegő embereknek.

Ezzel a masszázzsal fizikai és lelki szinten is megteremtődik az egység állapot, továbbá a személy összekapcsolódik a Szeretetet adó Forrással.

Magasabb rezgésszintet eredményez, nő az életbe vetett hit, önbizalom, erősödik az immunrendszer,oldódnak a vegetatív idegrendszerben lévő negatív lenyomatok, blokkok, stresszoldó, relaxáló hatású, fizikai és lelki szinten is ellenállóbb lesz a kezelt személy.

1 alkalmas masszázs időtartama: 60 perc

Tartós állapot eléréshez 5 alkalmas masszázs ajánlott !

Szeretettel várok mindenkit erre a komplex testet és leket energetizáló kellemes Arc masszázsra 🙂