Karmanumerológia elemzés

Szeretnéd megismerni Életed karmikus ciklusait ? Mikor várhatók a változások a munkádban, párkapcsolatodban ? Melyek azok a személyes éveid, amelyek támogatják a gyermek áldást ? Szeretnéd tudatosan kezelni Életed változásait ?

Az Életed 9 éves karmikus ciklusai megmutatják, hogy melyik személyes évedben várhatók a párkapcsolatra, munkára, gyermekre, karrierre vonatkozó változások, lehetőségek.

Az elemzés Életed minden karmikus ciklusát tartalmazza, elkészítéséhez a születési év, hónap és nap számodra van szükségem.

A karmanumerológia elemzés ára: 14.000.-Ft/ 90 perc

Az elemzést online vagy személyesen is kérheted, az alábbi elérhetőségeim egyikén.

Email címem: ildi.szeretet.iskolaja@gmail.com, telefonszámom: +36309306690

Online: Skype-on, Mesengeren, Hangouts-on tartom a konzultációt, lehetőséged van a beszélgetést Diktafonnal rögzíteni, hogy később újra meghallgatva erőt meríts a megoldandó helyzetekhez.

Az elemzés árát banki utalással vagy személyesen fizethed, annak függvényében, hogy online vagy személyes konzultációt választottál.

Szeretettel várlak, ha úgy döntöttél, hogy szeretnél magyarázatot kapni elakadásaidra vagy szeretnéd tudni, hogy az Életedben mikor, milyen Élet területen lesznek változások.

Ildikó