Hormonegyensúly konzultáció

A hormonok a szervezetünk működését befolyásolják, de emellett a hangulatunkra, érzelmeinkre, gondolatainkra is hatással vannak és ez a hatás oda-vissza működik, mivel az érzelmeink, gondolataink is befolyásolják hormonrendszerünk működését.

A hangulatunk, érzelmeink és gondolataink mellett viszont vannak más külső tényezők és a táplálkozásunk is amelyek kihatással vannak a hormonrendszerünk működésére.

A hormonok hiánya vagy túlműködése esetén a szervezetünkben funkciózavarok és betegségek alakulhatnak ki.

Ezért nagyon fontos, hogy a kibillent egyensúlyt minél hamarabb helyreállítsuk.

Leggyakrabban előforduló testi tünetek nők esetében menstruációs problémák, nőgyógyászati betegségek ( libidó csökkenés, ciszták, miómák, PCOS és súlyosabb esetben meddőség ), de kihatással van más szerveink működésére is pajzsmirigy, gyomor, szív-és érrendszer…

Férfiak esetében is okozhat merevedési problémákat és szintén a fogamzó képesség hiányát, egyéb szervek rendellenes működését.

Személyes tanácsadás keretében a laborelemzéssel kezdünk majd megbeszéljük a tüneteket, ismertetem neked, hogy ez az állapot minek az eredményeként jött létre a testedben.

Kiválasztjuk azt a komplementer módszert amely alkalmazásával visszaállítjuk az egészséges hormonműködést a testedben. Továbbá átbeszéljük, a helyes táplálkozást is, amely fontos része a terápiának.

Komplementer, természetes gyógymódok: gyógynövények, Bach virág esszenciák, Schüssler sók…

Tanácsadás ára: 20.000.-Ft + Bach virág cseppek : 3500.-Ft, időtartama : 90 perc

Szeretettel várlak 🙂