Oldal ajánló

Access terápiák

Access BarsBars

Egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni.

Pihentebb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy megváltoztathatatlan.

A Bars kezelés ezreknek segített, hogy megváltoztassák a testüket, az életüket, az alvásukat, egészségügyi állapotukat, testsúlyukat, partnerkapcsolatukat, szexuális gondjaikat és még rengeteg mást !

A Bars kezelés egy jó masszázs, amitől jobban érzed magad, ellazulsz és elindítja a pozitív változásokat az életedben !!

A Barokat futtatni azt jelenti, hogy a 32 (Bar) pont gyengéd érintésével a fejeden eleresztesz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni.

Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések,szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.

Access Facelift   facelift

28 energiát alkalmazó nagyon hatékony testkezelés.

Egy elképesztő eljárás, ami az öregedés jeleit visszafordítja az arcon és hasonló hatással van az egész testre.

Folyamatos kezelés esetén (5-20 alkalommal), maradandó hatást érhetünk el.

Kézrátételes kezelést alkalmazunk az arc, a nyak a hát és a dekoltázs területein több pozícióban, de más test területeken is alkalmazható pl.: megereszkedett mellek, terhesség utáni csíkok, megnyúlt bőr kezelésére.

Hármas hatású kezelés: a test-lélek-szellem egységének helyreállítása.

Access Correcting Vision

A kezelés a látás helyreállítására, valamint homlok és arcüreg problémákra jelent megoldást.
A látást fizikai és lelki szinten gyógyítja, törli a téves nézőpontokat és látásmódot, erősíti a tisztánlátást és tisztán érzékelést.

Access MTVSS

Molekuláris DNS szintű átalakító kezelés az immunrendszer erősítésére, a hatékonyabb erőnlétért és a teljes test regenerálódásáért.
Rák és más potenciálisan végzetes betegségek változtak meg ennek a kezelésnek a rendszeres futtatásától.
Alkalmazható “beteg” szervek és szervrendszerek valamint ízületi gyulladások gyógyítására is.

Access BODY PROCESS

Más emberek fájdalmainak, életútjainak és valóságainak a biomimetikus mimikrijének a feloldása, megsemmisítése és szétoszlatása.
Megváltoztatja azokat a helyeket, ahol az életünket és a testünket más emberek valóságának a leutánzásával teremtettük és hoztuk létre, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna.

Hogyan lehet még ennél is jobb?

Készen állsz a változásra?