Bemutatkozás

Pálinkásné Czirják Ildikó vagyok, Életfeladatom a feltétel nélküli szeretettel való gyógyítás és az emberek segítése, támogatása saját Élet tapasztalataim és tanulmányaim alapján.

Mottóm: “Amit adok, azt kapom vissza”Szeretet Iskola

Már gyerekkoromban is szeretettel fordultam mindenki felé és akkor éreztem jól magam, amikor örömet és boldogságot okoztam másoknak.

Felnőttkoromban is folytattam “segítő” feladatomat, mindenkit támogattam és segítettem a munkám során és magánéletemben is.

A barátnőim mindig mondták, hogy szeretnek velem találkozni, mert olyan szeretetet kapnak tőlem, hogy feltöltődnek és sokkal boldogabbak.

Az alternatív gyógyászat iránti érdeklődésem először a témához kapcsolódó könyvek olvasásában jelentkezett, majd pajzsmirigy betegség kapcsán ismerkedtem meg a Pránanadival ezt követte az Új energia tanfolyam majd a Bach virágterápia a Lélekgyógyász képzés részeként.

Betegségemre gyógyszert nem kaptam ezért fordultam a természetes gyógymódok felé, ami hatásosnak bizonyult, mivel az állapotomat stabilizáltam.

Elindultam a természetgyógyászat útján ahol nemcsak saját gyógyulásomban hanem másokéban is szeretnék segíteni, irányt mutatva az Önismerethez.

Alkalmazva a Bach virágterápiát, a személyiség feltáró beszélgetéseket, meditációt, Access kezeléseket, Fényút terápiát, EFT kezelést és Életmód programomat.

Elsődleges célom a terápiák alkalmazása során a test-lélek-szellem egyensúlyának a “Boldogság” állapotának megteremtése szelíd mellékhatásmentes kezelésekkel.

Számomra a tanulás nem ér véget, folyamatosan keresem azokat a gyógymódokat amelyekkel bővíthetem a tudásomat és alkalmazhatok a gyógyításban.

Végzettségeim

Életmód tanácsadó

Bach virág tanácsadó

EFT tanácsadó

Numerológus

Reiki kezelő

Access Bars kezelő

Access Facelift kezelő

Access Correcting Vision kezelő

Access MTVSS kezelő

Access Body Process kezelő

Metamorf masszázs kezelő

Angyal kommunikátor

Munay-Ki Átadó

Atlantiszi energia átadó

Szeretettel várok mindenkit, aki szeretné egészségét megőrizni, gyógyulni, tanulni és elindulni az Önmegvalósítás nehéz, örömökkel és buktatókkal teli útján.

“Együtt sikerül”

delfin